Σουφλί: «Σαν Παραμύθι…» από 23 έως τις 26 Δεκεμβρίου στο «Βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε»

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου! Το πνεύμα των Χριστουγέννων μας κυριεύει όλους, με τις μυρωδιές και τις γεύσεις του, τα τραγούδια και τις μελωδίες του, τα δώρα και τα στολίδια του. Μας κάνει να νιώθουμε όλοι ελεύθεροι, να γίνουμε πάλι παιδιά!

Το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Σαν Παραμύθι…» ανοίγει και φέτος, για 4η χρονιά τις πύλες του στο Σουφλί, με πρωτοβουλία του «Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου: ΚινήΣου» σε συνεργασία με τους συλλόγους «Εν Λευκώ», «Θρακική εστία», «ΝοιάΖΩμαι», «Νήμα Ζωής» και άλλους τοπικούς συλλόγους, και με την συνδρομή του Δήμου Σουφλίου του ΚΑΠΗ Σουφλίου και της Περιφέριας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από τις 23 έως τις 26 Δεκεμβρίου το «Βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε» φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να μυήσει τον επισκέπτη στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του τόπου μας.

Η θεματολογία του πάρκου μας είναι φυσικά, και για φέτος, βγαλμένη από τα αγαπημένα μας παραμύθια. Στόχος των μικρών μας φίλων θα είναι να καταφέρουν να μετατρέψουν σε «καλούς»… όλους τους «κακούς ήρωες» των παραμυθιών, δείχνοντάς τους αγάπη, αλλά και με μια μικρή δόση χριστουγεννιάτικης μαγείας!!!

Οι δραστηριότητες και τα διαδραστικά θεματολογικά εκθέματα θα περιλαμβάνουν:

  1. Το ταχυδρομείο του Mikey

Ο Μίκυ και οι φίλοι του βοηθούν τα ξωτικά των Χριστουγέννων να μαζέψουν όλα τα γράμματα των παιδιών για τον Άη Βασίλη, και φυσικά να του τα παραδώσουν εγκαίρως!

  1. Το σπίτι της Σταχτοπούτας

Η αγαπημένη μας πριγκίπισσά των παραμυθιών, τις ώρες που λείπει από το σπίτι η κακιά μητριά με τις κόρες της, φωνάζει τους μικρούς της φίλους για να χορέψουν όλοι μαζί, υπέροχα χορευτικά, ακούγοντας αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

  1. Το καράβι του Πίτερ Πάν

Μια υπέροχη εμπειρία VR που μας ταξιδεύει με τη βοήθεια της τεχνολογίας σε κόσμους μαγικούς! Μπορεί να βρεθούμε στην «χώρα του ποτέ» ή ακόμα και στον Βόριο Πόλο… ποιος ξέρει…;

  1. Το Μαγεμένο Δάσος

Μήπως εδώ κρύβονται όλοι οι κακοί; Το μαγεμένο δάσος υπάρχει σε όλα τα παραμύθια, και φυσικά έχουμε ένα και στο δικό μας «παραμύθι»!

  1. Το σπίτι των Looney Tunes με την συμβολή του συλλόγου ΑΜΕΑ «Νήμα Ζωής»

O Μπάκς Μπάνι και η παρέα του ψάχνουν πολλούς μικρούς φίλους για να παίξουν μαζί στα παιχνίδια τους.

  1. Το ζαχαρόσπιτο

Γίνονται Χριστούγεννα χωρίς τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές; Όχι φυσικά! Γι αυτό τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους μοναδικές λιχουδιές. Προσοχή όμως, μην τους πάρει χαμπάρι η κακιά μάγισσα και τους ρίξει στον φούρνο!

  1. Τα παραδοσιακά Χριστούγεννα στο σπίτι του Τζίβρε

Λαογραφική αναπαράσταση των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων εθίμων, που βοηθά τους μεγάλους να θυμηθούν και τους μικρούς να μάθουνε ξανά!

  1. Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας με τη συμβολή του φιλοζωικού συλλόγου «ΝοιάΖΩμαι»

Δράσεις για τους μικρούς μας τετράποδους φίλους, όπου τους δίνεται η ευκαιρία να στολιστούν και αυτά, να φορέσουν τα χριστουγεννιάτικά τους με αποκορύφωμα φυσικά… την πασαρέλα!

  1. Το σπίτι του Άι Βασίλη

Μα φυσικά ο Άι Βασίλης είναι εδώ!!! Για να μιλήσει με όλα τα παιδιά, να ακούσει πόσο καλά παιδιά υπήρξαν φέτος και να βγει φωτογραφίες μαζί τους!

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ.

Ταυτόχρονα με το πάρκο θα εξελίσσεται και ένα παράλληλο πρόγραμμα γιορτινών εκδηλώσεων, με δωρεάν δράσεις για τα παιδιά, υπαίθρια παιχνίδια σε θερμαινόμενους χώρους κ.α. Αλλά και πάρτι για τους μεγαλύτερους από εμάς, στην «Pub του Μεθυσμένου Καλικάντζαρου» με ζεστό κρασί, φρέσκο Pop Corn και άλλες πρωτότυπες λιχουδιές!

Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας! Ελάτε να φτιάξουμε μαζί μία αξέχαστη γιορτή!

Κλείστε και εσείς φέτος το εισιτήριό σας για το «Παραμυθένιο Εxpress» και μπείτε και εσείς στο «Παραμύθι»!

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr, 14/12/2017}