Στη Σαμοθράκη την Παρασκευή ο Κινέζος πρέσβης

Μετά τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, άλλη μια άφιξη… υψηλού προσώπου θα έχουμε τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη. Πρόκειται τον πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας  Zou Xiaoli, ο οποίος και θα επισκεφθεί το νησί την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι πληροφορίες του evros-news.gr αναφέρουν πως ο πρέσβης της Κίνας θα περάσει το Σαββατοκύριακο του στο όμορφο νησί του Έβρου και μάλιστα θα μείνει στη βίλα επιχειρηματία και όχι στο πολύ γνωστό ξενοδοχείο που ο ίδιος διαθέτει.

Αν και οι λόγοι της επίσκεψης είναι ιδιωτικοί, για ολιγοήμερη ξεκούραση θα βρεθεί δηλαδή στην Σαμοθράκη, έχει καταρτιστεί πρόγραμμα των επισκέψεων του σε διάφορα αξιοθέατα της και μέρη που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Κι αυτά δεν είναι μόνο αρχαιολογικά. Μάλιστα ο δήμαρχος Θανάσης Βίτσας έχει ενημερωθεί επίσημα για την συγκεκριμένη άφιξη και φροντίζει ώστε να προγραμματιστούν τα πάντα.

Κι επειδή ο κ.Zou Xiaoli θα συνοδεύεται και από συνεργάτες του στην πρεσβεία, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εξετάσει την πιθανότητα επενδύσεων στο νησί, που στον συγκεκριμένο τομέα είναι ουσιαστικά «παρθένο’ και αναξιοποίητο και έχει τεράστιες προοπτικές.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.evros-news.gr , 21/8/2017}