Στις 30 Σεπτεμβρίου το RUN GREECE 2018

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του RUN GREECE Αλεξανδρούπολης 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά. Οι εγγραφές ξεκινάνε τη Δευτέρα ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα run-greece.gr  και από τις 16/8 στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης, ενώ από 1/9 σε συγκεκριμένα σημεία στην Ορεστιάδα-Διδυμότειχο-Σουφλί-Φέρες-Κομοτηνή και Ξάνθη, τα οποία θα ανακοινωθούν.

Το RUN GREECE κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερους συμμετέχοντες – δρομείς, με την περσινή χρονιά να αποτελεί ρεκόρ, με 3500 συμμετοχές, εξηγεί ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Κώστας Πατερόπουλος.

«Στόχος εξ αρχής ήταν ο άνθρωπος και η προβολή της Αλεξανδρούπολης και νομίζω ότι στα 4 προηγούμενα χρόνια οι στόχοι αυτοί επετεύχθησαν.

Χιλιάδες συνάνθρωποι μας έχουν αλλάξει τρόπο ζωής, βάζοντας το τρέξιμο, την άσκηση στη ζωή τους, ενώ παράλληλα η προβολή της Αλεξανδρούπολης μέσω του αγώνα είναι μεγάλη, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο φετινός αγώνας όπως και κάθε χρονιά, θα περιλαμβάνει  3 διαδρομές. 10 χιλιόμετρα, 5 χιλιόμετρα και φυσικά τον παιδικό αγώνα των 800 μέτρων.

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του κου Πατερόπουλου.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.evros24.gr/,  8/8/2018}