Έδωσαν τα χέρια “Χαμόγελο του Παιδιού” και Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην Κομοτηνή βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

Στην υπογραφή συμφώνου συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 13 Απριλίου στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Την χαρά του για την συνεργασία, εξέφρασε ο κος Μέτιος λέγοντας ότι “η συνεργασία αυτή θα δώσει τη δυνατότητα και στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και στις δομές του Οργανισμού να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και να βοηθήσουμε περισσότερο το έργο του καθενός”.

Με αυτήν την υπογραφή θα θεσμοθετήσουμε ακόμα καλύτερα αυτό που κάνει η Περιφέρεια και εμείς να στηρίξουμε, είπε ο κος Γιαννόπουλος, κάνοντας γνωστό ότι ήδη ο Οργανισμός στηρίζει παιδιά στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας θα δώσει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τη δυνατότητα να διοργανώσουν από κοινού δράσεις, προγράμματα και παρεμβάσεις, να μοιραστούν τεχνογνωσία, να αξιοποιήσουν εξοπλισμό και να στηρίξουν αμοιβαία το έργο που επιτελούν στον τομέα της προστασίας των παιδιών, της προαγωγής της υγείας τους και της ενημέρωσης της κοινής γνώμης πάνω σε θέματα παιδικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Δείτε εδώ και εδώ δύο βίντεο με δηλώσεις των κ.κ. Γιαννόπουλου και Μέτιου, αντίστοιχα.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.xronos.gr/, της Δήμητρας Συμεωνίδου, 13/4/2018}