Σημαντική διάκριση για την μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης Χ.Δαρδιώτη

Βραβεύτηκε από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών

Με μεγάλη περηφάνια και ικανοποίηση η Δ/νση και ο σύλλογος διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης συγχαίρει την μαθήτρια Χαρίκλεια – Παρασκευή Δαρδιώτη  και την υπεύθυνη φιλόλογο καθηγήτρια Κελίδου Αναστασία, για την πρόσφατη διάκριση στην Αθήνα, όπου απέσπασαν το Ειδικό βραβείο Μουσικής για Ταινία. Το έργο με το οποίο διαγωνίστηκε είχε τίτλο «Beggining of dreams».

Η σημαντική διάκριση αφορά την μαθητική συμμετοχή στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μουσικό διαγωνισμό μελοποίησης ποίησης, ενορχήστρωσης και μουσικής για ταινία. Ο θεσμός διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών και πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα στις 2 Μαρτίου 2018.

Το γεγονός έρχεται να πιστοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, φέρνοντας και τα επιθυμητά αποτελέσματα σε κάθε επίπεδο. Παράλληλα καταδεικνύεται ότι οι μαθητές της Ξάνθης μπορούν και καταφέρνουν να διακριθούν Πανελλαδικά, έχοντας εφόδια και γνώσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της εκπαίδευσης.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.thraki.com.gr, 19/3/2018}