Την «σπίθα» της επιχειρηματικότητάς και του Μάρκετινγκ ανάβει η 83η ΔΕΘ

Στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2018 ένα καταιγιστικό διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, με το μεγαλύτερο event για το Μάρκετινγκ την δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη.

Για 2 ημέρες στην Θεσσαλονίκη O Global Brand Strategist, Peter Economides, ο Μarketing & Business Development Leader, Tom Katsioulas από την Silicon Valley και ο Θεμελιωτής του Αθωνικού Management, Θοδωρής Σπηλιώτης.

Θα ζήσεις 12 ώρες, με κορυφαίους εισηγητές και επαγγελματίες σε 3 ενότητες, όπου θα εξερευνήσεις νέα πεδία. Θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις ερωτήματα και να ανταλλάξεις απόψεις με τους εισηγητές, ενώ θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που αναζητούν την γνώση και επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Επιπλέον 30 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια ξεχωριστή μέρα, με τρία masterclass από τους διακεκριμένους εισηγητές στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης (http://www.technopolis.gr).

Αν ανήκεις στο κοινό του Mindspark θα προβληματιστείς, θα αναγνωρίσεις, θα αμφισβητήσεις, θα απομυθοποιήσεις και θα χτίσεις μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα στην οποία εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και κρατάς την ατομική σου επιτυχία. Θα γκρεμίσεις παλιά στερεότυπα και θα αναγνωρίσεις το πραγματικό δυναμικό σου.

Το Mindspark Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται από την Τεχνοπολη Θεσσαλονίκης και την ΔΕΘ HELEXPO.

Ήδη τα εισιτήρια «The MindSpark Event, Full Access, VIP» και για τις 2 ημέρες εξαντλήθηκαν και υπάρχουν διαθέσιμα μόνο για την Τετάρτη 12/9 εισιτήρια «The MindSpark Event only.»

Για το πρόγραμμα δείτε εδώ και για εισιτήρια δείτε εδώ:

{Πηγή δημοσίευσης: https://mindspark.gr}