Στο νοσοκομείο ανήμερα των Χριστουγέννων ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

«Μοίρασε» ευχές για τις εορταστικές ημέρες στους νοσηλευόμενους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Στο πλευρό των νοσηλευόμενων, καθώς και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής βρέθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους καλή ανάρρωση και ευχαρίστησε το προσωπικό του Νοσοκομείου για την συνολική τους προσφορά και τον αγώνα που όπως επεσήμανε συνεχίζουν να δίνουν, καθημερινά και τις ημέρες των Χριστουγέννων, ευχόμενος γρήγορη ανάρρωση σε όλο τον κόσμο που αντιμετωπίζει το όποιο πρόβλημα υγείας.

Τον Μητροπολίτη, μεταξύ άλλων υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Κοσμάς Φιλλιπίδης ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε σε όλον τον κόσμο, πρωτίστως υγεία, αγάπη και ευτυχία.

Όπως έκανε μάλιστα γνωστό για την ημέρα των Χριστουγέννων ο Σύλλογος είχε ετοιμάσει ένα εορταστικό τραπέζι για όσους εργάζονταν στο Νοσοκομείο κατά την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε και το Γηροκομείο της Κομοτηνής, ευχόμενος αντίστοιχα χρόνια πολλά στους τροφίμους του.

{Πηγή δημοσίευσης: http://paratiritis-news.gr/, 26/12/2018}