Ο Μέτιος με το Γεν. Γραμματέα του Υπ. Μεταφορών Γ. Καραγιάννη στη Θάσο για τις πλημμύρες

Στη Θάσο μετέβησαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης συνοδευόμενοι από τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας κ. Τάσο Παράσχου και τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας κ. Σταύρο Κιβράκη, προκειμένου να διαπιστώσουν τις επιπτώσεις των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών στις υποδομές του νησιού.

Παρών στην αυτοψία που έγινε στο νησί, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του  Υπουργείου Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, που συμμετείχε σε κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Καβαλιώτη Υπουργό Άμυνας

Οι κ. Μέτιος και Αντωνιάδης επισκέφθηκαν σημεία του νησιού όπου εντοπίζονται τα κυριότερα προβλήματα και είχαν στενή συνεργασία τόσο με το κυβερνητικό κλιμάκιο όσο και με τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη και τους βουλευτές Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη και Γιάννη Πασχαλίδη.

Η κατάσταση αντιμετωπίζεται με επάρκεια από τα μηχανήματα έργου που έχουν μεταφερθεί στο νησί και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε επιφυλακή για όποια νέα προβλήματα παρουσιαστούν.

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 23/11/2019}