Λειτουργία στην Καθολική Εκκλησία Αλεξανδρούπολης

Θα τελέσει την προσεχή Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στον Ι.Ν. Αγίου Ιωσήφ, Καθολικός Αρχιεπίσκοπος

Η Καθολική Εκκλησία Αγίου Ιωσήφ της Αλεξανδρούπολης, καλεί τους απανταχού Καθολικούς καθώς και όλους τους φίλους, να παρευρεθούν στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία που θα τελέσει ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Τοποτηρητής του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης     Σεβ. Ιωάννης Σπιτέρης.

Η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία , θα τελεστεί την Κυριακή  17 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00, στον Ιερό Καθολικό Ναό Αγίου Ιωσήφ της Αλεξανδρούπολης (Ελευθερίου Βενιζέλου 76), χοροστατούντος του Καθολικού Αρχιεπισκόπου, με τη συμμετοχή όλων των πιστών της Αλεξανδρούπολης καθώς επίσης και προσκυνητών απο την Θεσσαλονίκη, η οποία θα διαρκέσει περίπου ΜΙΑ ώρα.

Την ίδια ημέρα, ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τους προσκυνητές θα επισκεφθούν επίσης και την Καθολική Εκκλησία Αγίου Ιωσήφ της Ξάνθης  (Πινδάρου 11β) όπου θα τελέσει την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στις 18:00 το απόγευμα.

Να επισημανθεί πως ΟΛΕΣ οι Θείες Λειτουργίες είναι “ανοιχτές” για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να τις παρακολουθήσει – συμμετάσχει ή να γνωρίσει την Καθολική Εκκλησία!

{Πηγή δημοσίευσης: https://elthraki.gr/, φωτό Λευτέρης Καραουλάνης, 14/3/2019}