Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis: Χριστούγεννα στο μαγικό δάσος

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο event ετοίμασε η διοίκηση του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis για τους επισκέπτες και κατοίκους της Κομοτηνής.

Για τις επόμενες μέρες, ως και την Πρωτοχρονιά μια σειρά δράσεων για μικρούς και μεγάλους θα υλοποιηθούν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Εμπορικού Κέντρου.

Χριστούγεννα στο μαγικό δάσος! Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι φαντασίας, παιχνιδιού και διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους από τις 17 έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Δεκάδες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, δημιουργικά εργαστήρια, και διαδραστικά παιχνίδια με τους διάσημους «Τσιρκολίνο» θα υλοποιούνται  καθημερινά από τις 5.30 μμ ως τις 8.30μμ και τα Σαββατοκύριακα και τα πρωινά  11.00πμ έως 2.00μμ

Χριστουγεννιάτικα bazaars, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις και η μεγαλύτερη Εορταστική  Συναυλία της πόλης, την  Πέμπτη στις 21/12 στις  6.00 μμ με την μπάντα  των “Au Revoir”. Τζαζ και χριστουγεννιάτικες μελωδίες,  προσφορά ζεστό κρασί, τοπικές γεύσεις και γλυκίσματα για όλους τους καλεσμένους.

Εκπλήξεις, πολλά χαμόγελα, παιχνίδια και δώρα για όλους όσους φορέσουν το μαγικό βραχιολάκι στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου!

Δείτε όλο το εορταστικό πρόγραμμα εδώ

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.paratiritis-news.gr/ , 20/12/2017}