Βήματα αδελφοποίησης της Κομοτηνής με το Κρασνοσέλσκυ Αγίας Πετρούπολης

Υποδοχή νωρίς σήμερα το πρωί στο δημαρχείο από τον Γιώργο Πετρίδη και αυτοδιοικητικούς

Τα πρώτα βήματα έγιναν προκειμένου ο Δήμος Κομοτηνής να προχωρήσει σε αδελφοποίηση με την αυτοδιοικητική περιοχή Κρασνοσέλσκυ της Αγίας Πετρούπολης σε συνέχεια των επαφών που είχαν πραγματοποιηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν αντιπροσωπεία του Δήμου μας (Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, Αφροδίτη Καρελιάδου και Κώστας Καραΐσκος) είχε συμμετάσχει στο «Ελληνορωσικό Συνέδριο «Αγία Πετρούπολη-Ελλάδα: Ενώνοντας δυνάμεις».

Αυτοδιοικητικοί και επιχειρηματίες από την Αγία Πετρούπολη Ρωσίας, μαζί τους και ο υπουργός Εξωτερικών Σχέσεων της Αγίας Πετρούπολης βρίσκονται στην πόλη μας και σήμερα νωρίς το πρωί πραγματοποίησαν επίσκεψη στο δημαρχείο της Κομοτηνής. Η υποδοχή της αποστολής έγινε από τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Πολιτειάδη, την δημοτική σύμβουλο Αφροδίτη Καρελιάδου, ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και ο επικεφαλής του Σπάρτακου Κώστας Καραίσκος.

Το μεσημέρι σήμερα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη της ρωσικής αποστολής στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής και συγκεκριμένα στα εργοστάσια Interplast και Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης.

Τα μέλη της ρωσικής αποστολής είναι καλεσμένοι την Παρασκευή βράδυ στα Ελευθέρια Θράκης, στην κεντρική σκηνή των Ελευθερίων στην πλατεία Ειρήνης.

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.xronos.gr/, του Διονύση Βοργιά, 4/5/2018}