Και επίσημα «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» το κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

Το όνομα του Χρυσού Παραολυμπιονίκη του Ρίο, και προσφάτως διπλού Ευρωπαϊκού Πρωταθλητή Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, αποκτά πλέον κι επίσημα το Δημοτικό Κολυμβητήριο στην Αλεξανδρούπολη

Μετά από την απόφαση που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, και ανακοινώθηκε από το Δήμαρχο τον περασμένο Δεκέμβρη στις Φέρες, τόπο γέννησης του Δημοσθένη, έφτασε η ώρα και για την τελετή ονοματοδοσίας.

Από την επόμενη λοιπόν Κυριακή, στο Κολυμβητήριο θα τοποθετηθεί στα ελληνικά το λογότυπο που σχεδιάστηκε αφιλοκερδώς από το Τμήμα Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου, αριστερά από τις σκάλες στην είσοδο.

Η τελετή ονοματοδοσίας θα λάβει χώρα στις 11 το πρωί, μαζί με τον αγιασμό της νέας αθλητικής σεζόν και των συλλόγων ΝΟΑ, ΟΦΘΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ & ΚΟΤΙΝΟΣ που προπονούνται στην αθλητική εγκατάσταση.

Μια μεγάλη τιμή για τον Χρυσό Εβρίτη πρωταθλητή, που στα 20 του χρόνια αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για τους μικρούς αθλητές που κολυμπούν «στα χνάρια» του, ελπίζοντας μια μέρα να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου όπως εκείνος!

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr/, της Μαρίνας Κριτού, 11/9/2018}