Το Μπαλέτο στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης, ζωντανεύει τον “Καρυοθραύστη”

Για δύο παραστάσεις στις 16 & 17 Μαρτίου 2019 στις 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Ένα από τα πιο αγαπημένα κλασικά όλων των εποχών «Ο Καρυοθραύστης» έρχεται στο ελληνικό κοινό στην πιο ελκυστική του μορφή – με χορογραφία στον πάγο στην εφαρμογή του γνώριμου και αγαπημένου των οπαδών του κλασικού κόσμου της τέχνης διάσημο Ρωσικό σχηματισμό.

Το μοναδικό αυτό θέαμα, θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε και στην Κομοτηνή, στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, για δύο παραστάσεις το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 21:00.

Με τις τιμές να διαμορφώνονται ως εξής:

Γενική είσοδος: 19€, 29€, 39€
Παιδιά έως 6 ετών ελεύθερη είσοδος χωρίς δικαίωμα θέσης
Παιδικό 10€
Φοιτητικό 15€
Τα πρώτα 200 πρώτα εισιτήρια θα είναι με μειωμένη τιμή κατά 5€.
Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticker Services.gr και στα καταστήματα Public.

Περισσότερα για την παράσταση:

Με πρωτότυπη μουσική του Τσαϊκόφσκι, η παράσταση θα μετατρέψει τη σκηνή σε μια παγωμένη λίμνη, η οποία θα βυθίσει τους θεατές στον παραμυθένιο κόσμο των χαριτωμένων κύκνων κατά την εκτέλεση των ρωσικών Ολυμπιακών πρωταθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Κάθε εμφάνιση του ρωσικού «Μπαλέτο στον πάγο» είναι καταδικασμένη σε απόλυτη επιτυχία – όλες οι παραστάσεις του θιάσου πωλούν κανονικά όλες της θέσεις εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία. Αυτή είναι η μοίρα του (Καρυοθραύστη) σε όλες του τις περιοδείες.

Μπορούμε να δηλώσουμε τολμηρά ότι «Ο Καρυοθραύστης» δεν χρειάζεται συστάσεις – μετά την πρεμιέρα του πίσω στο 1877 στη Μόσχα «Θέατρο Μπολσόι», το έργο έχει περιοδεύσει σε όλα τα πιο διάσημα θέατρα σε όλο τον κόσμο σε διάφορες ερμηνείες για παιδιά και ενήλικες.

Το γεγονός ότι θα παίξουν οι απίστευτοι χορευτές από το μπαλέτο «Αγία Πετρούπολη» απαντά γιατί περιμένουμε μια ακόμη πιο ζωντανή και αξέχαστη παράσταση – συγκρότημα ακροβατικών φιγούρων, πολυτελή σχεδιασμό σετ και αυθεντικά κοστούμια κόβουν την αναπνοή  στο σιωπηλό θαυμασμό των θεατών.

Μεταξύ των βιρτουόζων χορευτών του μπαλέτου, διακρίνονται οι Ευρωπαίοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Lyudmila Belousov και Oleg Protopopov, μαζί με 20 από τους πιο δημοφιλείς αθλητές της Ρωσίας, που είναι γνωστοί ως «Ρώσοι πλοίαρχοι του αθλητισμού», λόγω των πολλών νικών τους στους πιο διάσημους διαγωνισμούς.

Πάρτε μία γεύση σε αυτό εδώ το βίντεο:

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr, 26/2/2019}