Ο «Φάρος» παρουσίασε την καρναβαλική παρέλαση της Αλεξανδρούπολης!

Με μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών πραγματοποιήθηκε και φέτος η καρναβαλική παρέλαση της Αλεξανδρούπολης, που έχει καθιερωθεί να γίνεται το Σάββατο πριν από την Μεγάλη Αποκριά (Κυριακή της Τυρινής).

Η ιδέα είχε γεννηθεί πριν από μερικά χρόνια περισσότερο ως γιορτή των σχολείων της πόλης, όμως πλέον έχει γίνει θεσμός και σε αυτήν συμμετέχουν ολοένα και περισσότεροι σύλλογοι και φορείς .

Φέτος η Λεωφόρος Δημοκρατίας κατακλύστηκε από περίπου 1500 καρναβαλιστές όλων των ηλικιών και από πολύ πρωτότυπες αποκριάτικες ιδέες που έδωσαν στην πόλη το στίγμα της Αποκριάς.

Νότες, ‘χάπια’, emoji, Ινδιάνες, μαζορέτες, μάγισσες ήταν μόνο μερικές από τις στολές που είδαμε να παρελαύνουν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και να ξεσηκώνουν τον κόσμο, όμως την παράσταση έκλεψε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης και δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Βραχιόλογλου ο οποίος ντύθηκε… Φάρος!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η παρέλαση της Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτυ στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας, ενώ οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου κορυφώνονται με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των Φερών που συνδυάζει την παραδοσιακή  με τη μοντέρνα Αποκριά.