Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους απευθύνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Έβρου για μαχητική παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Διοίκηση του Κέντρου καλεί προς συσπείρωση εργαζόμενους, ανέργους, και συνταξιούχους, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, και συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της 83ης ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, το Εργατικό Κέντρο έχει εξασφαλίσει τον τρόπο μετακίνησης τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους να συμμετέχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και τα συνδικάτα, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ στη Θεσσαλονίκη μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Ε. θα μισθώσει λεωφορεία για τη μεταφορά του κόσμου που θα αναχωρήσουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Ν. Έβρου στις 09:00 π.μ.

Καλούμε όλα τα σωματεία μέλη μας ,τους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην γραμματεία του Εργατικού Κέντρου η στα τηλέφωνα, 25510 81439 , 25510 26274.”

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.evros-news.gr/, 2/9/2018}