Η σωστή πρωτοβουλία του δημάρχου Αλεξανδρούπολης

Όχημα της ΔΕΥΑΑ πάρκαρε παράνομα κι έκλεισε ράμπα, δημόσια επιστολή από τον Γ. Ζαμπούκη

Μία σωστή – και μάλιστα δημόσια – πρωτοβουλία πήρε ο νέος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Με αφορμή ένα παράνομα παρκαρισμένο όχημα δημοτικής επιχείρησης, το οποίο έκλεινε ράμπα στις Φέρες, ζήτησε πρώτα από όλα από τους δημοτικούς υπαλλήλους να σέβονται τους συμπολίτες τους, ώστε όλοι μαζί να φτιάξουν ένα Δήμο με μεγαλύτερο σεβασμό.

Ακολουθεί η επιστολή του:

«Με αρνητική έκπληξη και λύπη ενημερώθηκα ότι υπήρξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επώνυμη καταγγελία του συμπολίτη μας κυρίου Μιχάλη Τσαβδάρη, που αφορά παράνομη στάθμευση υπηρεσιακού οχήματος της ΔΕΥΑΑ στις Φέρες, σε διάβαση μπροστά σε ράμπα, εμποδίζοντας την προσβασιμότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Ο συνδημότης μας μάλιστα φρόντισε να φωτογραφίσει το εν λόγω όχημα για τη σωστή τεκμηρίωση.

Κατ’ αρχήν επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κύριο Τσαβδάρη για τη δημόσια και επώνυμη καταγγελία του και να του ζητήσω ως Δήμαρχος συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη από την απαράδεκτη συμπεριφορά συνδημότη και στελέχους της Δημοτικής επιχείρησης. Με αυτή του την πρωτοβουλία, υποστηρίζει την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

Πρέπει ως Δημότες, όλοι μαζί, να συνδιαμορφώσουμε κοινή κουλτούρα και νοοτροπία σε τέτοια ευαίσθητα κοινωνικά θέματα και να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να συμπεριφέρεται ανεύθυνα. Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε δεσμευτεί και θα υπερασπιστούμε με κάθε γόνιμο τρόπο, το δικαίωμα των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα στην ελεύθερη προσβασιμότητα».

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr, 9/9/2019}