Η Αλεξανδρούπολη κατακτά το Ελευθέριος Βενιζέλος!

Παρών και ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης

Όπως είχε προαναγγελθεί, στις 23 & 24 Δεκεμβρίου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει την τιμητική του στον Διεθνή Αερολιμένα των Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος

Αυτές τις ημέρες η κίνηση στον αερολιμένα είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω των εορτών και οι εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες που θα ταξιδέψουν αυτό το διήμερο προς όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα πάρουν μια… «γεύση» από Αλεξανδρούπολη.

Εκτός από τα πολιτιστικά δρώμενα, τα οποία έχουν αναλάβει ο πολιτιστικός επιμορφωτικός σύλλογος “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” Φερών και ο πολιτιστικός σύλλογος Νίψας με τους χορευτές και τις ορχήστρες τους, οι επισκέπτες θα απολαύσουν νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες από την τοπική μας κουζίνα με προϊόντα του τόπου μας, όπως η παραδοσιακή μπάμπω, το λουκούμι Φερών και θα πάρουν μια γεύση από ούζο, τσίπουρο και κρασί της περιοχής μας.. Και δεν τελειώνουμε εδώ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια τέτοια παρουσίαση, ενώνουμε τον πολιτισμό και την παράδοση με την τεχνολογία. Η εταιρεία VR360.gr , μια ελληνική εταιρεία που έχει εξειδικευτεί επί σειρά ετών στην πρωτοποριακή τεχνολογία των 360 video, θα «ταξιδέψει» εικονικά τους επιβάτες του αεροδρομίου πάνω από τον Φάρο, την Αλεξανδρούπολη, τις παραλίες μας, στο Δέλτα του Έβρου, στη σπηλιά του Κύκλωπα και στους Αγίους Θεοδώρους, στην Παναγία Κοσμοσώτειρα και σε άλλα αρχαιολογικά μνημεία του Δήμου μας.

Με ειδικά γυαλιά VirtualReality και με touchscreen μόνιτορ, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη..

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης βρέθηκε επιτόπου το πρωί της Δευτέρας και δοκίμασε και ο ίδιος την εμπειρία του 360 βίντεο, μένοντας εντυπωσιασμένος από την εμπειρία.

Στις 23 & 24 Δεκεμβρίου στο Αεροδρόμιο των Αθηνών, το πρόγραμμα “FLY ME TO THE MOON” φέρνει τον Δήμο Αλεξανδρούπολης… στο Επίκεντρο!!