Γενναία δωρεά από το Σύλλογο Καρκινοπαθών «ΣυνεχίΖΩ» στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Η ανάγκη για δωρεές στο νοσοκομείο είναι υπαρκτή και μεγάλη

Την πρόθεση του να κάνει μια γενναία δωρεά στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ο Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Έβρου με επιστολή του προς τη Διοίκηση του ιδρύματος. Ο σύλλογος προτίθεται να κάνει δωρεά αναπνευστήρων για τη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας και βρίσκεται σε συνεννόηση για τις λεπτομέρειες. Η επιστολή: 

Προς Π.Γ.Ν.Α.

Κε Διοικητά

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου, «ΣυνεχίΖΩ», σταθμίζοντας τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και θέλοντας να συμβάλουμε κι εμείς στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και συγκεκριμένα του νοσοκομείου μας, σας γνωστοποιούμε τα εξής:

Προτιθέμεθα αξιοποιώντας δωρεές προς το σύλλογο καθώς και χρήματα από το αποθεματικό μας, ν’ αγοράσουμε ΑΜΕΣΑ και στη συνέχεια να δωρίσουμε στο ΠΓΝΑ , δύο ή και τρεις αναπνευστήρες,με σκοπό τον εξοπλισμό της ΜΕΘ, ή όπου αλλού κριθεί αναγκαίο από εσάς.

Θα θέλαμε να ορίσετε τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την προμήθεια των αναπνευστήρων έτσι ώστε να προβούμε στις ανάλογες ενέργειες και στην διαπραγμάτευση της τιμής με τους προμηθευτές.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κι εμείς με όποιες δυνάμεις έχουμε, ώστε να χαρίσουμε «ανάσα» σ’αυτούς που τη χρειάζονται….

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Υπενθυμίζεται ότι η ανάγκη για επιπλέον δωρεές στο Νοσοκομείο εξακολουθεί να είναι υπαρκτή και ως εκ τούτου «για οποιαδήποτε ΔΩΡΕΑ παρακαλούμε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στον αριθμό: 25513 53102 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pgnadorees@gmail.com»

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr/, 26/3/2020}