Νεκρός απο κορονοϊό 73χρονος απο τον Εχίνο Ξάνθης – Απόλυτη «καραντίνα» στον Εχίνο – Στα σπίτια τους για δύο εβδομάδες οι κάτοικοι

Ένας 73χρονος απο τον Εχίνο είναι το πρώτο θύμα του κορονοϊού στην Ξάνθη. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε την Τετάρτη τα ξημερώματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα, τα οποία επιβάρυναν ακόμη περισσότερο την κατάστασή της υγεία του.

Αξίζει να σημειωθεί οτι μέχρι σήμερα τα κρούσματα κορονοϊού στην Ξάνθη ανέρχονται σε οκτώ, τα τρία εκ των οποίων αφορούν στην ορεινή περιοχή (Δήμος Μύκης)

Αυστηρά μέτρα για την ορεινή περιοχή της Ξάνθης και συγκεκριμένα για τον Δήμο Μύκης, έλαβε το Υπουργείο Υγείας, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, λόγω του αριθμού των κρουσμάτων κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, οι κάτοικοι του Εχίνου και της ευρύτερης περιοχής, καλούνται να παραμείνουν για δύο εβδομάδες μέσα στο σπίτι τους και να μην περάσουν ούτε την…πόρτα, με την τροφοδοσία να γίνεται από τους εμπλεκόμενους φορείς (περιφέρεια, δήμος, πυροσβεστική κ.α) Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς…

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 25/3/2020}