Έβρος: Ο Σύλλογος της Αγνάντιας δίνει «ανάσα ζωής» στη Σαμοθράκη κινητοποιώντας πολλούς φορείς

Ετοιμάζει μια μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση στις 10 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης

Με τις μελωδίες της Σαμοθρακίτισσας βιρτουόζου του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια, θα ντύσει την εκδήλωση που ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγνάντιας στην Αλεξανδρούπολη κι η οποία στοχεύει στη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για το νησί της Σαμοθράκης.

Ως γνωστόν, το νησί του Έβρου επλήγη σοβαρά από τη θεομηνία της 25ης Σεπτεμβρίου και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ευαισθητοποίησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αγνάντιας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος διά της προέδρου του Ελένης Ιντζεπελίδου κινητοποίησε έναν μεγάλο αριθμό φορέων και συλλόγων από όλο το νομό για την συγκέντρωση χρημάτων.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 10 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης και όπως εξήγησε η κα Ιντζεπελίδου, το εισιτήριο θα κοστίζει το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ, όμως μαζί με τα εισιτήρια θα προπωλούνται και κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της τάξης των 5 και 10 ευρώ.

Την εκδήλωση στηρίζουν οικονομικά το Επιμελητήριο Έβρου, το Εργατικό Κέντρο και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, ενώ συμμετέχουν ήδη πάνω από 25 πολιτιστικοί και άλλου τύπου σύλλογοι από όλο το νομό. Δείτε εδώ σχετικό βίντεο.

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr, 1/11/2017}