Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2017

Κομοτηνή

Με μια μοναδική συναυλία έντεχνου τραγουδιού, τις  «μουσικές περιπλανήσεις» με τον Αντώνη Μουσαδέ και την Ασμίκ Μπεκλαριάν άνοιξε η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2017 στην Κομοτηνή, την Τρίτη 20 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Σε μια μοναδική ατμόσφαιρα, που μετέφερε τους ακροατές στις μακρινές ακτές της μουσικής, οι δύο γνώριμοι στο κοινό της Κομοτηνής μουσικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η ημέρα της μουσικής φυσικά κορυφώθηκε την Τετάρτη, με έξι σκηνές σκορπισμένες σε όλη την πόλη, σε ένα πρόγραμμα, όπως ανέφερε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, που ήταν έτσι διαμορφωμένο ώστε ο καθένας να βρει κάτι να περάσει τον χρόνο του, με όμορφες στιγμές σε ιδιαίτερα σημεία της πόλης.

Από την πλευρά των καλλιτεχνών ο κ. Μουσαδές, που άνοιξε και πέρυσι την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στον ίδιο χώρο, είχε τα καλύτερα λόγια να πει τόσο για την εκδήλωση, όσο και το κοινό. Άλλωστε θεωρεί πως είναι σημαντικό σε τέτοιες εκδηλώσεις να αναδεικνύονται οι μικρές μπάντες, οι καλλιτέχνες τα ωδεία και σε αυτή να συμμετέχει όλος ο κόσμος.

 

[ΠΗΓΗ: http://paratiritis-news.gr, του Κωνσταντίνου Μαρκενδούδη, 22/6/2017]