Στη Βαρσοβία της Πολωνίας βρέθηκε το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης

Πέντε εκπαιδευτικοί του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης μαζί με συναδέλφους τους από άλλες 5 Ευρωπαϊκές χώρες συμμετείχαν στην τέταρτη συνάντηση του προγράμματος Erasmus+, Δράση ΚΑ2/Στρατηγικές Συμπράξεις μεταξύ Σχολείων, που υλοποιεί το σχολείο με τίτλο European Folk Tales: Hidden Treasures / Ευρωπαϊκά Λαϊκά Παραμύθια: Κρυμμένοι Θησαυροί, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Prezedszkole Nr 240 στη Βαρσοβία της Πολωνίας στα μέσα Οκτωβρίου 2017.

Η συγκεκριμένη συνάντηση περιλάμβανε διήμερο σεμινάριο πάνω σε καινοτόμες μεθόδους και προγράμματα που παρέχει η χρήση της τεχνολογίας για την δημιουργία και παρουσίαση παραμυθιών με τη μορφή e-booκ.

Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί ήρθαν σε επαφή με τους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου της Βαρσοβίας αλλά και με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους και τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν πάνω σε εκπαιδευτικά θέματα.

Οι διοργανωτές της συνάντησης από το σχολείο της Πολωνίας φρόντισαν επίσης να ξεναγήσουν τους φιλοξενούμενους εκπαιδευτικούς σε χώρους πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος τόσο μέσα στη Βαρσοβία όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr,  23/10/2017}

Στη Βαρσοβία της Πολωνίας βρέθηκε το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης