Επί τάπητος το παρόν και το μέλλον της επιχειρηματικότητας της ΠΑΜ-Θ θέτει ο Σύνδεσμος Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών ΑΜ-Θ

Πάρης Γραβουνιώτης, Επιστημονικός Υπεύθυνος Ημερίδας «Είναι μια καλή συγκυρία, για να εντείνουμε τη διεκδίκηση των ιδεών που έχουμε ώστε να αναπτυχθούν το σύνολο των επιχειρήσεων της περιοχής μας»

Ημερίδα με θέμα «Στοιχεία και Δομές Ανάπτυξης» αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 11 Ιουνίου στο ΕΒΕΡ σε διοργάνωση του Συνδέσμου Βιοτεχνιών  Βιομηχανιών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Πρόκειται για μία ημερίδα, συνεδριακού χαρακτήρα, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου ημερίδων για την μεταποίηση, την εξωστρέφεια και την απασχόληση στην ΑΜ-Θ, που ήρθαν ως αποτέλεσμα του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου ΑΜ-Θ και της συνειδητοποίησης που επέφερε αυτό στην επιχειρηματική κοινότητας της ΠΑΜ-Θ για τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναπτύξουν οι ίδιοι για την επίτευξη της πολυπόθητης ανάπτυξης.

Η ημερίδα αυτή έρχεται να δώσει απαντήσεις ή να θέσει προβληματισμούς που άπτονται της υφιστάμενης δύσκολης πραγματικότητας της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, καθώς και προτάσεις για τις στρατηγικές έξυπνης εξειδίκευσης, προτάσεις χρηματοδότησης αλλά και καινοτομίας, από ένα εκλεκτό πάνελ ομιλητών.

Στο πλαίσιο της ημερίδας αυτής, ο κ. Πάρης Γραβουνιώτης επιστημονικός υπεύθυνος της ημερίδας του Συνδέσμου Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, για την Ροδόπη, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του «Ράδιο Παρατηρητής 94 fm» μιλώντας για το περιεχόμενο της Ημερίδας, την πρωτοβουλία αυτής αλλά και τα επόμενα βήματα που μπορούν και πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, και όχι μόνο, στην περιοχή μας.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε ο κος Γραβουνιώτης στην συνεργάτιδά μας  Τζένη Κατσαρή – Βαφειάδη.

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://paratiritis-news.gr/, 9/6/2018}