2η Έκθεση Ενημέρωσης και Πυροπροστασίας και εξοπλισμού

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ν. Ξάνθης και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνδιοργανώνουν την 2η Έκθεση πυροσβεστικού εξοπλισμού και ενημέρωσης σε θέματα πυροπροστασίας. Ξάνθη 1-2 και 3 Νοεμβρίου 2017.Καπναποθήκη Π (Καπνεργατών 9,κτήριο 2).

Ώρες λειτουργίας 09:00 με 13:00 και 18:00 με 21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Φέτος η έκθεση θα φιλοξενήσει επιπλέον:

1) δύο κατασκευές για την ασφάλεια των πυροσβεστών του Διοικητή της Π.Υ Σάμου Πυράρχου κ.Κοτρίδη Παναγιώτη (ένα βομβητή σε περίπτωση ακινησίας του πυροσβέστη για την ανεύρεση του και έναν ανιχνευτή αερίων που μεταδίδει σε ασύρματο την παρουσία επικίνδυνων αερίων στο χώρο χωρίς να πλησιάσει τον χώρο ο πυροσβέστης),και

2) έναν εξομοιωτή πυροσβεστήρα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την εικονική επίδειξη κατάσβεσης με λέιζερ.

Κάθε μέρα στις 11:00 θα γίνεται επίδειξη ρίψης με πραγματικό πυροσβεστήρα στο προαύλιο  του Ιδρύματος καθώς και δύο παρουσιάσεις (στις 10:00 και στις 12:00) για θέματα πυροπροστασίας.

Θα υπάρχει χώρος για τους μικρούς μας φίλους που θα μπορούν αν θέλουν να φέρουν τις ζωγραφιές τους για την Πυροσβεστική. Επίσης η θα περιλαμβάνει παλαιά πυροσβεστικά αντικείμενα και γραφείο ενημέρωσης κοινού.

Στο τέλος όποιος θέλει μπορεί να γράψει τις εντυπώσεις του στο βιβλίο εντυπώσεων, αναφέρουν οι διοργανωτές

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr, 28/10/2017}