Επιτυχημένη εκδήλωση του Τμήματος AHEPA «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 Κομοτηνής

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση του Τμήματος AHEPA«ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 Κομοτηνής που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας 25 της AHEPA Ελλάδος το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου στις 19:00 με τίτλο «Ο Ελληνισμός της διασποράς ως μοχλός ανάδειξης της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας».

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι:

Καραβασίλης Δημήτριος – Δ/νων Σύμβουλος DK Marketing /Ειδ. Σύμβουλος ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητήριου

Καϊσμαρίδης Γεώργιος – Senior Consultant ICAP A.E.

Δρ. Ηλιόπουλος Δημήτριος – Ιδρυτής&Πρόεδρος, Φαρμακευτικών Εταιρειών, Attica Sciences (Ελλάς) και  Athos Therapeutics (Η.Π.Α.)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο Σοφολογιότατος, η εκπρόσωπος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., οι βουλευτές του Ν. Ροδόπης κ. Δ. Χαρίτος του ΣΥΡΙΖΑ και Α. Ιλχάν του ΚΙΝΑΛ, εκπρόσωποι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του ΤΕΕ, εκπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων, τα μέλη του Τμήματος AHEPA«ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 Κομοτηνής και των Θυγατέρων της Πηνελόπης DOP 423 «Νηρηίδες» Κομοτηνής, επιχειρηματίες και φίλοι της οργάνωσης της AHEPA, καθώς και ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας 25 της AHEPA Ελλάδος κ. Ε. Κεφαλίδης.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ανέδειξε τις επιχειρηματικές δυνατότητες ανάπτυξης των επιχειρήσεων της περιοχής σε ξένες αγορές, κυρίως της Αμερικής, καθώς και σε καινοτόμους τομείς, όπως είναι η δημιουργία τεχνητών φαρμακευτικών προϊόντων εμπνευσμένων από χημικές ουσίες που βρίσκονται σε ενδημικά (τοπικά και μοναδικά στον κόσμο) φυτά και βότανα της Θράκης.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr/, 17/11/2019}