Ξεκίνησε το bazaar βιβλίου Bookfest στην Κομοτηνή με βιβλία από 0,5 ευρώ!

Από 21/5/2018 έως και Σάββατο 23/6/2018

Η μεγάλη βιβλιογιορτή των μεγάλων προσφορών στην Κομοτηνή ήρθε στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis! Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ, Σάββατα 10 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή που θα τα αγοράσει. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε σε έναν άνετο χώρο να επιλέξετε από την τεράστια ποικιλία βιβλίων αυτά που σας ενδιαφέρουν. Βιβλία 100 εκδοτών σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 €!

Υπάρχουν βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών. Νηπιακά, προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδικά και εφηβικά, παραμύθια, πάζλ, κατασκευές, λογοτεχνία ελληνική και ξένη, σύγχρονη και κλασική, ποίηση, ψυχολογία, ιστορία, λαογραφία, κόμικς, χιούμορ, επιστημονική φαντασία, αστυνομικά, τρόμου και χιλιάδες άλλα. Χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να βρείτε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.xronos.gr/, 21/5/2018}