Πρωτότυπη δράση σχεδιάζει το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής για την Ημέρα της Γυναίκας

Με πολλές εκπλήξεις και τη συμμετοχή ενός guest star

Μια ακόμη πρωτότυπη δράση σχεδιάζει και πρόκειται να πραγματοποιήσει η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Την Παρασκευή στις 8 Μαρτίου η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σε ανάμνηση και υπενθύμιση των αγώνων των γυναικών θα επισκεφτούν την αγορά, χώρους εργασίας και ιδρύματα με σκοπό να συνομιλήσουν και να αναδείξουν το ρόλο των γυναικών μέσω της πολυδιάστατης καθημερινότητας αυτών.
Χιλιάδες τριαντάφυλλα, ενημερωτικά έντυπα και μηνύματα ευαισθητοποίησης και εγρήγορσης, θα διανεμηθούν καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας στην πόλη μας.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος κ. Νίκος Λυκούδης, «σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας όπου αυτός αποτυπώνεται σήμερα. Έχουμε εκφράσει επισήμως την πρόθεση μας αλλά και την επιθυμία, να συνεργαστούμε επαγγελματικά και να εντάξουμε στο προσωπικό μας περισσότερες γυναίκες. Η πρωτοβουλία της δράσης που έχουμε σχεδιάσει έχει καθαρά χαρακτήρα τιμητικό. Επιδιώκουμε ως σύζυγοι, γιοί, πατέρες και συνεργάτες γυναικών να ευχαριστήσουμε δημοσίως για τη συμβολή τους στην εξέλιξη της κοινωνίας».
Η δράση θα συνοδεύεται από πολλές εκπλήξεις και τη συμμετοχή ενός guest star. Θα ξεκινήσει το πρωί από τις αφετηρίες των λεωφορειακών γραμμών και θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα.

{Πηγή δημοσίευσης: http://paratiritis-news.gr/, 4/3/2019}