Κομοτηνή: Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η Λευκή Νύχτα

Λόγω καιρικών συνθηκών

Σύμφωνα με την ΟΕΒΕΣ Ροδόπης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ αναβάλλεται για την άλλη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, αντί για αυτήν.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την πόλη μας την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου είναι η αιτία που η οργανωτική επιτροπή της Λευκής Νύχτα αλλάζει την ημερομηνία διεξαγωγής των εκδηλώσεων για την επόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Σε συνάντηση των φορέων, ΟΕΒΕΣ, Εμπορικός Σύλλογος και ΔΕΚΠΠΑΚ, προ ολίγου, αποφάσισαν την προσωρινή ματαίωση και μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής της Λευκής Νύχτας της πόλης μας, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που αναμένονται.

Ήδη από όσο γνωρίζουμε, έχουν ενημερωθεί οι επαγγελματίες της πόλης, και ειδικά όσοι είχαν δηλώσει ενδιαφέρον πραγματοποίησης εξωτερικών δράσεων. Σε επικοινωνία του «Χ» με τον Σωτήρη Τζεσμελή, ιδιοκτήτη του Μαρκετ 24 και διοργανωτή της μεγαλύτερης εξωτερικής δράσης επιχείρησης εκείνης της ημέρας, μας μετάφερε τη θετική του γνώμη για την αλλαγή ημερομηνίας. Ο ίδιος μάλιστα είναι σε επαφή με τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη, τον οποίο θα φιλοξενούσε έξωθεν του καταστήματος σε μία ανοιχτή δωρεάν συναυλία, για τη μεταφορά της εκδήλωσης την επόμενη εβδομάδα.

Η απόφαση της αλλαγής ημερομηνίας όμως, βρίσκει και αντιδράσεις, καθώς επιχειρηματίες που είχαν ετοιμάσει έντυπο υλικό ή είχαν προγραμματίσει συγκεκριμένες εμπορικές δράσεις εκείνη την ημέρα, δεν συμφωνούν στην μεταφορά της ημερομηνίας.

Η απόφαση των διοργανωτών είναι οριστική και πλέον η Λευκή Νύχτα θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου. Με νέα ανακοίνωση που θα εκδοθεί τη Τρίτη 8 Οκτωβρίου, θα ανακοινώσουν τα σημεία δράσης των εκδηλώσεων, στα οποία θα υπάρχουν σημαντικές προσθέσεις.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr, 2/10/2019}