Επιτάχυνση των διαδικασιών για το νέο κλειστό γυμναστήριο στην Αλεξανδρούπολη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη

Η έγκριση της μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης με απευθείας ανάθεση για «Υπηρεσία Συμβούλων για την αναζήτηση και διαπίστωση των προβλέψεων των Διεθνών Αθλητικών Ομοσπονδιών περί της καταλληλότητας αθλητικών χώρων για τη διεξαγωγή Εθνικών και Διεθνών αγωνιστικών εκδηλώσεων», αποτέλεσε ένα έκτακτο θέμα το οποίο εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας.

Η μελέτη αναμένεται να είναι έτοιμη από μέρα σε μέρα, ώστε να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και σε δεύτερο χρόνο να δημοπρατηθεί.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη, οι διαδικασίες επιταχύνονται ώστε η κατάθεση της μελέτης να γίνει πριν από τις εκλογές, αφού ένα μήνα νωρίτερα από την διεξαγωγή τους απαγορεύεται η προκήρυξη έργων.

Υπενθυμίζεται πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού προσώρησε στη δέσμευσης πως θα χρηματοδοτήσει με επιπλέον χρήματα το νέο κλειστό γυμναστήριο.

Το ποσό ανέρχεται στα 3 με 3,5 εκατομμύρια € παραπάνω, δηλαδή ο προϋπολογισμός του έργου κατασκευής του νέου κλειστού υπολογίζεται πια περί τα 7,5 εκατομμύρια € συνολικά.

Παρακολουθήστε εδώ την συνεδρίαση όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τo e-evros.gr:

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, της Μαρίνας Κριτού, 28/3/2019}