Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το Πάρκο των Χριστουγέννων στην Αλεξανδρούπολη

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο Πάρκο των Χριστουγέννων στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην εντέλεια, για τα εγκαίνια του Πάρκου, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 6 Δεκεμβρίου με το καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, από το Δήμαρχο της πόλης.

Το πάρκο κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο, και μάλιστα φέτος, οι διοργανωτές το χαρακτηρίζουν “παραμυθένιο” καθώς είναι βγαλμένο μέσα από ταινίας κινουμένων σχεδίων, εξηγεί η “ψυχή” του πάρκου, και εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Στέλιος Βραχιόλογλου.

“Φέτος ακούσαμε πολύ προσεκτικά τους μικρούς μας φίλους, ρωτήσαμε τι τους αρέσει και έτσι φέτος είμαστε σε ένα concept το οποίο θυμίζει ένα παγωμένο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, με πολλές κατασκευές, πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, πολλά ψυχαγωγικά παιχνίδια” τόνισε.

Βέβαια, δε θα λείπει το παγοδρόμιο, αλλά και η μεγάλη τσουλήθρα, που κάθε χρόνο αποτελούν τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο:

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.evros24.gr, 4/12/2018}