Η Αλεξανδρούπολη μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Ακόμη μία χρονιά η Αλεξανδρούπολη θα ντυθεί γιορτινά για να προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους

Μέσω Δελτίου Τύπου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο φετινό Πάρκο Χριστουγέννων:

“Ήρθε και πάλι η στιγμή να ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες για το στολισμό και το στήσιμο του “Το Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Πάρκο Ανεξαρτησίας!

Μετά το περσινό, πετυχημένο και όμορφο σκηνικό που δημιουργήθηκε από το ανθρώπινο δυναμικό του Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης και το προσωπικό του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται και φέτος η προσπάθεια να στήσουμε ένα ξεχωριστό και ονειρικό μέρος για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου μας!

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε ενεργά και φέτος στην προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ώρα 19:00 στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στο τηλέφωνο 25510 89690 ή στο Γραφείο Τύπου Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Έχοντας την περσινή εμπειρία, φέτος θα αποφύγουμε τυχόν παραλείψεις και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ας ξεκινήσουμε με ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr/, 10/10/2018}