Β. Μυτιληνός: ο «αντάρτης» για Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης & οι συνεργασίες πριν και μετά τις εκλογές

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στο Σεπτέμβρη και 9 μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση στους Δήμους, όμως το προεκλογικό σκηνικό έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται.

Συζητήσεις, επαφές, δημόσιες και κρυφές διαφωνίες, και όλα τα ενδεχόμενα «συμμαχιών», ομοϊδεατών και μη, να παραμένουν ακόμη ανοιχτά.

Και μπορεί ακόμη να έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για την επίσημη «διασταύρωση των ξιφών» των υποψηφίων και την τελική τους κρίση από τους πολίτες, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του Βαγγέλη Μυτιληνού, ανεξάρτητου πλέον Δημοτικού Συμβούλου Αλεξανδρούπολης, μετά από την οικειοθελή του αποχώρηση από την πλειοψηφούσα παράταξη «Πόλη & Πολίτες».

Μια αποχώρηση που για την πλειοψηφία των πολιτών έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία», αφού ο κ.Μυτιληνός ήταν από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, ο οποίος είχε διατελέσει και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, έως τις αρχές του 2018.

Ποια ήταν η αιτία της ρήξης; Γιατί τώρα; Θα διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου; Ποια τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα παράταξη;

Ο ίδιος απαντά σε όλα σε αυτή τη συνέντευξη εδώ, οριοθετώντας σαφώς τη θέση του.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr/, της Μαρίνας Κριτού, 8/9/2018}