Αλεξανδρούπολη: Παρκάρετε άφοβα παντού. Εντολή στη δημοτική αστυνομία να μην κόβει κλήσεις, λόγω έλλειψης… καρτών!!!

Όπου θέλει μπορεί να παρκάρει ο καθένας στην Αλεξανδρούπολη για τις επόμενες 15 ημέρες, αφού η Δημοτική Αστυνομία πήρε εντολή να μην κόβει κλήσεις για παράνομη στάθμευση, επειδή ο δήμος Αλεξανδρούπολης… ξέμεινε από τις ειδικές κάρτες στάθμευσης.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη, παραδέχθηκε ότι ο δήμος δεν μπορεί να προμηθεύσει τα περίπου 20 σημεία πώλησης και γι’ αυτό ο ίδιος έδωσε εντολή στην Δημοτική Αστυνομία να μην βεβαιώνει παραβάσεις στάθμευσης μέχρι να γίνει η παραλαβή της νέας παραγγελίας των καρτών από ειδικό τυπογραφείο στην Αθήνα.

Ο κ.Παντελίδης απέδωσε την έλλειψη που παρατηρήθηκε στην υπερκατανάλωση καρτών το τελευταίο διάστημα και ζήτησε την υπομονή των νομοταγών πολιτών για περίπου 15 ημέρες. Μέχρι τότε υπολογίζει ότι θα φτάσουν τελικά οι ειδικές κάρτες για την στάθμευση και θα εφοδιαστούν τα περίπτερα και τα άλλα σημεία πώλησης στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να μπορούν να τις αγοράζουν οι οδηγοί και να αποφεύγουν την κλήση και την καταβολή του ανάλογου χρηματικού προστίμου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση προκύπτει όμως ένα ερώτημα. Η Δημοτική Αστυνομία  πήρε την συγκεκριμένη εντολή να μην μοιράζει κλήσεις, με την Τροχαία τί θα γίνει. Ενημερώθηκε και αυτή για το συγκεκριμένο πρόβλημα ή θα συνεχίσει να μοιράζει κλήσεις για παράνομη στάθμευση κανονικά;

 

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.evros-news.gr/, 1/7/2018}