Ελληνικές εταιρείες στην AGRA

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία των Ελληνικών Επιχειρήσεων στην Αγροτική Έκθεση της Φιλιππούπολης στην Βουλγαρία, που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο.

Οι Ελληνικές επιχειρήσεις που έδωσαν το παρόν του, ήταν επιχειρήσεις Πιστοποίησης και Μηχανημάτων Διαλογής και Ταξινόμησης Φρούτων και παραγωγής Λιπασμάτων και Φαρμάκων.

«Οι Βούλγαροι Αγρότες τώρα ξεκινούν να ασχολούνται με τις Δενδρώδεις καλλιέργειες και εμείς στην Ελλάδα που είμαστε πολλά βήματα μπροστά, μπορούμε να τους δώσουμε τεχνογνωσία για την καλύτερη οργάνωση της παραγωγής και της απόδοσής της», τόνισαν στην ΕΡΤ Κομοτηνής οι επιχειρηματίες.

Με δικό του περίπτερο συμμετείχε στην Αγροτική Έκθεση και το νέο Εργοστάσιο παραγωγής Λιπασμάτων και Φαρμάκων στη Μελέτη Ροδόπης.

Το όνομα του εργοστασίου είναι «Αυγή» και φέτος για πρώτη φορά ξεκίνησε από το καλοκαίρι και μετά, να παράγει και να εφοδιάζει τους Αγρότες με Λιπάσματα και Φάρμακα.

Εξ άλλου οι ιδιοκτήτες του αδελφοί Αυγερινού, ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν άμεσα και αποστακτήρια Λεβάντας, αξιοποιώντας και υπογραμμίζοντας το ενδιαφέρον για την παραγωγή Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thrakikiagora.gr, από«ΕΡΤ Κομοτηνής», 26/2/2018}