Το Εθνικό φρόνημα των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης μετουσιώνεται σε τέχνη!

Οι μαθητές του Έβρου και συγκεκριμένα της Αλεξανδρούπολης για ακόμη μια φορά ξεχωρίζουν! Mε αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, μαθητές και μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης δημιούργησαν βίντεο-αφιέρωμα στη Θρακιώτισσα αγωνίστρια Δόμνα Βισβίζη!

Συγκεκριμένα μαθητές και μαθήτριες της περσινής και της τρέχουσας σχολικής χρονιάς του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης δημιούργησαν ένα βίντεο-αφιέρωμα προς τιμήν της Θρακιώτισσας αγωνίστριας Δόμνας Βισβίζη, τιμώντας τη μνήμη της και την προσφορά της στον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα. Παράλληλα, μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Γυμνασίου δημιούργησαν ψηφιακή αφήγηση με γεωεντοπισμό για τη Δόμνα Βισβίζη.

Παρακάτω ακολουθούν οι δύο δημιουργίες των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης:

Βίντεο-αφιέρωμα (ψηφιακή αφήγηση) «Δόμνα Βισβίζη, Η κυρά των θαλασσών». Υπεύθυνες καθηγήτριες: Κιτσάτη Μαρία-Τουλουμτζή Φιλιώ

Ψηφιακή αφήγηση με γεωεντοπισμό «Δόμνα Βισβίζη». Υπεύθυνη καθηγήτρια: Κιτσάτη Μαρία

Για ακόμη μια φορά να πούμε πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς τους μαθητές που δημιούργησαν ένα μοναδικό βίντεο αλλά και την ψηφιακή αφήγηση και που για ακόμη μια φορά μας απέδειξαν πως αυτά τα παιδιά είναι εδώ, για να δημιουργήσουν ένα πιο όμορφο αύριο!

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr/, 22/3/2021}