Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, η Ανάσταση στην Ξάνθη

Σε Καθεδρικό Ναό και κεντρική πλατεία – Θα παραβρεθεί στη Σταυρούπολη, στο Γηροκομείο της Μητρόπολης, ενώ θα περάσει από Ν. Κεσσάνη, Μάνδρα, ΦΕΞ και παλιά πόλη

Παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνης Σακελαροπούλου, θα τελεσθεί η Αναστάσιμη Ακολουθία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, ενώ η Αναστάσιμη «πομπή» θα κατέλθει και στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, όπου και θα ακουστεί – μετά από δύο χρόνια πανδημικής κρίσης – το «Χριστός Ανέστη».

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΠΟΥ Η ΠτΔ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Κάτι που επιβεβαιώνει στην «Θ», ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, επισημαίνοντας ότι:

Είναι μεγάλη μας τιμή που έρχεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας την ημέρα μάλιστα της Αναστάσεως στην πόλη μας. Τιμά την πόλη μας, τιμά τους κατοίκους μας, τιμά την περιοχή μας και την περιοχή από την οποία κατάγεται.

ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ «Θ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΔ ΣΤΟΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της «Θ», η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, αναμένεται να επισκεφθεί την Ξάνθη για το Μ. Σάββατο και  την Κυριακή του Πάσχα την Σταυρούπολη (από όπου και κατάγεται), ενώ νωρίτερα θα βρεθεί και στην Κομοτηνή.

Οι ίδιες – αποκλειστικές –  πληροφορίες αναφέρουν ότι  κατά την διάρκεια του Μ. Σαββάτου, θα παραβρεθεί και στην Αναστάσιμη Λειτουργία του Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης (στο Σιρόκο), ενώ από νωρίς θα επισκεφθεί την Ν. Κεσσάνη, την Μάνδρα , την Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης κ.α. και θα περπατήσει στα γραφικά και πανέμορφα σοκάκια της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 20/4/2021}