Δ. Αλεξανδρούπολης: Έδωσαν τα χέρια «Δημος για όλους πρώτα εσύ» και «ΑΝΑΣΑ» (όχι όλοι)

Κοινό μέλλον θα έχουν από δω και στο εξής οι παρατάξεις «Δήμος για όλους, πρώτα εσύ!» του Γιάννη Ζαμπούκη και «ΑΝΑΣΑ» που αποτελεί την ελάσσονα μειοψηφία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Οι παρατάξεις υπέγραψαν την μεταξύ τους σύμπραξη και την ανακοίνωσαν υπό τον τίτλο «η εποχή της σύνθεσης ξεκίνησε!», ωστόσο το κείμενο δεν φέρει τις υπογραφές όλων των συμβούλων των δύο παρατάξεων. Συγκεκριμένα, από αυτό απουσιάζει η υπογραφή του Γιάννη Καρυπίδη, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει τις κινήσεις του, αν και όλα δείχνουν ότι θα διαλέξει το δρόμο της ανεξαρτησίας. (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι ο πάλαι ποτέ επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Παύλος Α. Μιχαηλίδης έχει ανεξαρτητοποιηθεί εδώ και καιρό)
Το κείμενο που δόθηκε στα ΜΜΕ:
Με μία ξεκάθαρη προγραμματική συμφωνία και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, προχωρήσαμε στη σύμπραξη των δημοτικών μας παρατάξεων «ΑΝΑΣΑ» και «Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ», σύμφωνα με τις δυνατότητες που μας δίνει η Νομοθεσία.
Χωρίς κανένα προαπαιτούμενο και διατηρώντας στο ακέραιο τις αρχές και τις προγραμματικές μας θέσεις, επιλέξαμε τον δρόμο της σύνθεσης με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων, τον εύστοχο σχεδιασμό για την πολυπόθητη ανάπτυξη.
Με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και διεκδικητικότητα θα πορευτούμε ενωμένοι, ισχυροποιώντας την αυτοδιοικητική μας φωνή προς τα κέντρα των αποφάσεων.
Καλούμε και άλλες παρατάξεις να συμπορευτούν μαζί μας για να διευρύνουμε από κοινού ακόμη περισσότερο τους Ορίζοντες της νέας εποχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Δεσμευόμαστε απέναντι στους συνδημότες μας, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αρμονική και αποδοτική συνεργασία, ώστε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης να διαδραματίσει επιτυχώς τον καθοριστικό του ρόλο σε Εθνικό επίπεδο, όπως επιτάσσουν τα κελεύσματα των καιρών.
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: Γιάννης Ζαμπούκης
Οι δημοτικοί σύμβουλοι: Αραμπατζής Κυριάκος, Βουρδόλης Θεόδωρος, Δαστερίδης Ηλίας, Δέλκος Βασίλειος, Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη, ,Κιζιρίδης Γεώργιος, ,Κολγιώνης Δημήτριος, Κολιός Δημήτριος, Κυριακίδης Πέτρος, Μιχαηλίδης Χαράλαμπος, Μουλατζίδου Δροσιά, Πασσιάς Γεώργιος, Ραπτόπουλος Νικόλαος, Σεραφειμίδης Αναστάσιος.

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr/, 25/2/2021}