Η Wyndham επενδύει στη Θράκη

Αλεξανδρούπολη

Η Wyndham Hotel Group επενδύει στην Αλεξανδρούπολη

Το ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa (ιδιοκτησίας της οικογένειας Παλακίδη) είναι το νέο μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου Wyndham Hotel Groups, ο οποίος αποφάσισε να επενδύσει στην γεωγραφική ενότητα της Θράκης

Το Thraki Palace εντάσσεται στο δυναμικό του κολοσσού, με τη μάθοδο του franchise και από την 30η Ιουνίου θα φέρει το όνομα «RAMADA Plaza Thraki», το οποίο απέκτησε αποκλειστικά για την Ανατολική Μακεδονία Θράκη για τα επόμενα 20 χρόνια.

Το «RAMADA» είναι ένα από τα ισχυρότερα brands που διαθέτει o όμιλος Wyndham και η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε σε κλίμα ικανοποίησης καθώς αμφότερες οι πλευρές έχουν να αποκμίσουν μεγάλα οφέλη από αυτή τη σύμπραξη.

Η μεν Wyndham αποκτά έναν νέο συνεργάτη σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή, ενώ το Thraki Palace (του οποίου την οικονομική διαχειριση και το management θα διατηρεί η οικογένεια Παλακίδη), αποκτά πρόσβαση σε ένα τεράστιο member’s club πελατών, όπως είναι αυτό της Wyndham που αριθμεί 50.000.000 μέλη.

Στις 30 Ιουνίου θα αναρτηθεί η πινακίδα με το νέο όνομα του ξενοδοχείου ενώ τα επίσημα εγκαίνια του θα γίνουν στο τέλος του Οκτώβρη. Παράλληλα η ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει 149 δωμάτια και δυνατότητα φιλοξενίας 2.300 ατόμων, υπόκειται σε μία μεγάλης κλίμακας αυτοχρηματοδοτούμενη ανακαίνιση, που θα έχει ολοκληρωθεί σε ορίζοντα δύο ετών.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από τη συνέντευξη τύπου στην οποία ανακοινώθηκε η συνεργασία. Από αριστερά: Κώστας Παλακίδης – Διευθύνων Σύμβουλος ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε. / Απόστολος Παλακίδης – Αντιπρόεδρος ΔΣ ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε. / Edwin Broers – Regional Vice President Central & Eastern Europe Wyndham Hotel Group / Ilhan Kose Director Franchise Operations Central & Eastern Europe Wyndham Hotel Group